Vianoce sa nezadržateľne blížia a s nimi aj každoročná dilema – ako vybrať darček pre svojich blízkych? Čo kúpiť, aby ste boli za dobre so svokrou, a čo najviac poteší najlepšiu kamarátku? Máme pre vás pár tipov, na čo si dať pozor, aby darčeky od vás boli tie vysnívané!

Aký je najlepší vianočný darček?

Vybrať darček, ktorý osloví vašich blízkych, môže byť problematické. Chcete predsa, aby každý dostal na Vianoce originálny a jedinečný darček. Takže sa pozeráte na ďalšie flakóny, knihy v pevnej väzbe a vtipné drobnosti, no stále máte pocit, že to nie je ono. Čím viac sa blížia Vianoce, tým ťažšie sa rozhodujete a zároveň sa stále viac bojíte, že tohtoročné vianočné darčeky nebudú to pravé.

Čo keby ste mohli prekvapiť svojich blízkych a darovať im darček, ktorý bude praktický a zároveň originálny? Vyberte si pod vianočný stromček elektronickú vychytávku, ktorá určite urobí radosť vašim blízkym. Nechajte od Ježiška tento rok pod vianočným stromčekom dlho očakávanú powerbanku, nabíjačku do auta a možno aj moderný notebook!

Ako vybrať darček pre blízkych? Venujte pozornosť ich potrebám!

Ako vybrať darček pre svojich blízkych, darček, Vianoce, darček, vianočný stromček, čačky na vianočný stromček

Pri príležitosti Vianoc chceme nakúpiť darčeky, ktoré najviac potešia členov rodiny a priateľov. Často nám však najbližší priamo nepovedia, čo potrebujú, alebo nevedia, čo by im uľahčilo život. Čo sa dá v takejto situácii robiť? Pozorne sledujte, ako naši blízki používajú elektronické zariadenia. Nižšie nájdete niekoľko príkladov na ilustráciu:
  • Má vaša priateľka vždy vybitý telefón? Potrebuje novú batériu telefónu! Skontrolujte, aký model telefónu používa, a skontrolujte  náš obchod, či máme správnu batériu. Dobrým nápadom bude aj powerbanka, ktorá poslúži na každodenné použitie a zmestí sa do každej kabelky a batohu.
  • Otcov notebook vydrží len pol hodiny? Najlepším riešením bude kúpa novej batérie, o to viac, že ​​v ponuke máme aj batérie PRO  ULTRA, ktoré pri rovnakej veľkosti majú oveľa vyššiu kapacitu a tým pádom aj dlhší pracovný čas.
  • Váš priateľ používa niekoľko elektronických zariadení súčasne a často má problém s nedostatkom zásuviek? Oplatí sa mu predstaviť multiportovú nabíjačku, ktorá tento problém navždy vyrieši.
POZOR! Ak nemôžete nájsť informácie o modeli batérie (pre váš telefón alebo notebook) sami, obráťte sa  na našich špecialistov, ktorí vám radi pomôžu s výberom správnej batérie.

Tipy na vianočné darčeky pre deti

Vianočný darček v podobe elektronickej vychytávky urobí radosť nielen dospelým. Darčeky tohto typu ocenia aj mladší členovia rodiny. Aký bude najlepší darček pre dieťa?

Menšie deti potešia vianočné darčeky v podobe hernej konzoly alebo inteligentných hodiniek. Ak sa bojíte, že rodičov takéto vianočné darčeky spočiatku menej potešia, nebojte sa. Inteligentné hodinky sú zariadenie, vďaka ktorému budú môcť byť so svojimi deťmi neustále v kontakte. Uľahčí im to aj kontrolu toho, kde sa ich dieťa práve nachádza.

Konzola je určite ďalším perfektným vianočným darčekom! Dieťa sa nebude hrať len s kamarátmi doma. Môže rozvíjať aj svoje nadanie a vášne – všetko závisí od toho, aké hry mu rodičia vyberú. Alebo možno k darčeku pridáte nejaké zaujímavé tituly?

Nápady na vianočné darčeky pre tínedžerov

Chcete urobiť radosť starším deťom a tínedžerom? Okrem konzoly im na Vianoce môžete darovať napríklad priestrannú batériu smartfónu alebo modernú nabíjačku. Vianočné darčeky, ktoré mladých pobavia, sú tiež:

  • Powerbanka, zariadenie, bez ktorého si väčšina tínedžerov nevie predstaviť trávenie voľného času. Počúvanie hudby, sledovanie filmov alebo obyčajné používanie internetu spôsobuje rýchle vybitie batérie smartfónu a vzrušujúcu aktivitu treba zastaviť v najmenej vhodnej chvíli. Powerbanky tomuto problému zabraňujú – preto sú tak obľúbené u mladých ľudí a oceňované ako vianočné darčeky!
  • Vianočné darčeky - vychytávky v podobe klávesnice alebo reproduktorov k notebooku ocenia deti zapojené do počítačových hier. Takáto výbava im určite spríjemní hru a uľahčí rýchlu reakciu na meniacu sa situáciu na obrazovke.
  • Vášňou mladých ľudí je čoraz častejšie lietanie s dronmi. Najlepším darčekom pre fanúšikov tohto druhu zábavy sú napríklad kvalitné batérie, ktoré výrazne predĺžia dobu prevádzky dronu.

Ako vybrať darček pre nadšenca?

Ako vybrať darček pre svojich blízkych, darček, Vianoce, darček, vianočný stromček, čačky na vianočný stromček

Vianoce sú vhodným časom na to, aby sme sa zamysleli nad vášňami našich blízkych a kúpili im darček, ktorý im umožní tieto záujmy rozvíjať. Ak si nie ste istí, čo si vybrať, len chvíľu počúvajte a pozorujte svojich blízkych - nápady na darčeky vám prídu na um!
  • Máte v rodine vášnivého fotografa? Určite bude potrebovať náhradnú batériu do fotoaparátu, hodiť sa môže aj nabíjačka batérie. Takto budete mať oveľa viac fotiek vianočných svetrov do rodinného albumu.
  • Sú vaši rodičia fanatici do cestovania? Určite sa vám budú hodiť priestranné power banky, cestovné adaptéry a autonabíjačky.
  • Má váš priateľ pevné odhodlanie stať sa fit? Dobrou motiváciou pre neho bude elektronický náramok Mi Band 2, ktorý počíta kalórie, prejdenú vzdialenosť a kontroluje aj kvalitu spánku.
  • Váš manžel miluje domáce majstrovanie a je šikovný? Poteší sa, keď si pod vianočným stromčekom nájde náhradnú batériu do skrutkovača alebo iného elektrického náradia.

Ako vybrať darček pre blízkych, darček, Vianoce, darček

Notebook alebo smartfón ako vianočný darček? Prečo nie!

Hľadáte tip na dokonalý vianočný darček, ktorý poteší vašich blízkych a zároveň sa osvedčí celej rodine? Nech je teda medzi darčekmi notebook alebo najnovší model smartfónu! Takýto darček určite vyčarí úsmev na tvárach blízkych! Vianočný darček v podobe notebooku či smartfónu bude obdarovaným slúžiť zrejme ešte dlho.

Z notebooku si prídu na svoje dospelí aj deti všetkých vekových kategórií. Každý si spolu pozrie svoj obľúbený film alebo si zahrá akúkoľvek rodinnú hru. Deti navyše využijú vianočný darček na učenie a kontakt s priateľmi a dospelí získajú ďalšie pracovné miesto.

Smartfón je zasa nápad na vianočný darček, ktorý najviac poteší mladých. Každý tínedžer predsa sníva o kvalitnom fotení, natáčaní videí alebo slobodnom prehliadaní internetu kdekoľvek. Vianočný darček v podobe smartfónu poteší aj dospelého, ktorému súčasný model telefónu pomaly zastaráva.

Elektronické vianočné darčeky pre... seniorov

Myslíte si, že elektronika je skvelý nápad na vianočný darček len pre mladých? Originálne darčeky si zaslúžia aj rodinní seniori. Nebojte sa im darovať modernú vychytávku – stále viac ľudí nad 60 rokov stále túži využívať výdobytky techniky. Aké vianočné darčeky pre seniorov sa oplatí vyberať?

  • Zaujímavým nápadom môže byť súbor produktov. Darujte babke alebo dedkovi elegantný obal na telefón s ochranným sklom. Takýto praktický a zároveň originálny darček na Vianoce ich určite poteší! Vďaka vám sa prestanú obávať možného poškodenia telefónu. Začnú ho používať aj častejšie.
  • Vianočným darčekom pre seniora môže byť aj čítačka elektronických kníh. Spôsob fungovania zariadenia je mimoriadne jednoduchý, takže všetko rýchlo vysvetlíte pri vianočnom stole. Darčeky tohto typu je vhodné doplniť kvalitnou nabíjačkou pre čitateľov. Vďaka tomu bude zariadenie fungovať efektívne a váš dedko bude mať svoje obľúbené knihy vždy po ruke. Úsmev na tvári seniora je zaručený!

Darčeky, ktoré potešia každého

Ak ste medzi vyššie uvedenými nápadmi nenašli nič vhodné, možno stojí za to porozmýšľať nad univerzálnym darčekom, ktorý sa bude hodiť väčšine ľudí. Takýmto zariadením sú slúchadlá do uší s profesionálnym vyladením zvuku a vstavaným mikrofónom.

Vo svete plnom elektroniky potrebuje powerbanku každý. Iné zariadenie kúpime niekomu na každodenné používanie, inému na dlhšiu cestu bez možnosti elektrickej zásuvky.

A ako doplnok k akémukoľvek elektronickému zariadeniu bude USB kábel  s príslušným hrotom perfektný.

Čo ak sa váš darček nepáči?

Ak sa aj napriek maximálnemu úsiliu váš darček nevydaril, nezabudnite, že v našom obchode máte 30-dňovú možnosť vrátenia tovaru. Nerobte si starosti, ak bol darček rozbalený a vyskúšaný. Ak nejaví známky používania, ľahko ho vymeníme! Podrobné informácie o zárukách a vrátení nájdete tu.