Najlepšie vianočné darčeky

vianoce 0512

Vianoce sa nezadržateľne blížia a s blížiacou sa 0-tou hodinou čoraz viac premýšľame, čo kúpiť na Vianoce rodine a priateľom. Ponožky, kozmetika a parfumy sú darčeky, ktoré sa neoplatí stále dokola opakovať. Elektronika bude tento rok na vrchole nákupných zoznamov. Nižšie sme pripravili niekoľko nápadov pre moderných používateľov, ktoré pomôžu pri práci aj zábave.

Prečo si vybrať ako vianočné darčeky elektronické pomôcky?

Hoci najmódnejšími darčekmi sú knihy, parfumy, sladkosti, oblečenie a hračky, výborným darčekom na Vianoce môže byť aj ... elektronická vychytávka. Každý z nás denne používa množstvo zariadení. Takmer nikdy sa nerozchádzame so smartfónmi, vďaka čomu máme neustály kontakt s blízkymi. Môžeme tiež kedykoľvek odfotiť alebo skontrolovať informácie na internete.

Ľahké čítačky elektronických kníh sa dajú lepšie vložiť do tašky ako papierová kniha, ktorú máme v úmysle čítať v autobuse. Upratovacie roboty urobia za nás neobľúbené úlohy a my sa vraciame do čistého bytu, kde je oddych oveľa príjemnejší.

Všetky zariadenia však potrebujú správnu ochranu a nabíjanie! Rôzne prístroje sa teda ukážu ako užitočné. Ochranné okuliare dokonale ochránia váš smartfón pred následkami pádu a kvalitná nabíjačka, powerbanka alebo adaptér vám umožní nabiť vaše obľúbené vybavenie oveľa rýchlejšie – aj mimo domova.

Takéto riešenia ocenia aj naši blízki. Preto sa im oplatí pripraviť nielen krásny, ale predovšetkým funkčný darček, ktorý bude vynikať nad ostatnými darčekmi.

Darček na sviatky, ktorý dobre poslúži v práci aj vo voľnom čase

Perfektný vianočný darček je ten, ktorý využijete každý deň. Je tiež dobré, ak to bude užitočné pre všetkých v domácnosti. Darčekom tohto typu je napríklad čítačka elektronických kníh alebo upratovací robot! Čítačku určite využijeme pri večernom relaxe, dlhej ceste či večernom čítaní rozprávok pre deti. Upratovací robot je naopak skvelým nápadom na darček pre zaneprázdnených ľudí: výrazne uľahčí udržiavanie poriadku v domácnosti – ušetrený čas môžete venovať zaujímavejším voľnočasovým aktivitám.

Aké ďalšie jedinečné vianočné darčeky stoja za zváženie? Nižšie uvádzame niekoľko osvedčených tipov na darčeky, ktoré vyčaria úsmev na tvárach vašich blízkych .

8. Cestovný adaptér a konvertor do auta GC

Sada pozostávajúca z prevodníka a cestovného adaptéra je perfektným nápadom na vianočný darček pre milovníkov cestovania. Adaptér je prispôsobený väčšine zásuviek na svete. Ten, kto ho dostane, ušetrí miesto v batožine – konvertor nahradí iné adaptéry. Cestovateľ bude mať tiež istotu, že aj v najvzdialenejšom kúte sveta sa bude môcť telefonovať a fotiť s plne nabitým telefónom. 

Prevodník je skvelým doplnkom k adaptéru najmä pri cestovaní autom. Ide o „prenosnú zásuvku“. Vďaka nej budete nielen nabíjať telefón. Konvertor umožní kdekoľvek spustiť turistickú chladničku alebo... pripojiť rýchlovarnú kanvicu a deťom napríklad pripraviť teplý čaj.

7. Nástenná nabíjačka GC

Jedna nabíjačka - niekoľko napájaných zariadení. Napájacie zdroje od Green Cell pomôžu nielen zorganizovať priestor doma či v práci, ale ušetria aj čas. Veď vďaka nim je možné nabíjať viacero zariadení naraz. Odporúčame najmä modely nabíjačiek Green Cell, ktoré sú súčasťou našej vianočnej akcie. Skontrolovať to! 

6. GC autonabíjačka

Nabíjačka do auta je dnes už nenahraditeľnou vychytávkouVyberte si jeden z návrhov Green Cell, aby ste mohli nabíjať až 3 zariadenia súčasne! GC nakladače sú vybavené napr. s funkciou Power Delivery - vďaka nej nabijete svoj notebook, telefón alebo powerbanku rýchlejšie ako klasické autonabíjačky počas cestovania.

5. Ochranné sklo GC Clarity

Telefóny sú vždy vystavené poškodeniu – pádom alebo škrabancom. Bez dodatočnej ochrany displeja telefónu je zbytočne vystavený ďalším hrozbám. Tvrdené sklo GC Clarity na displej smartfónu bude skvelým darčekom pre každého majiteľa telefónu. Displej tak zostane v bezpečí.

4. Stanica GC Connect 60

Green Cell Connect60 prinesie funkčnosť MacBooku na úplne novú úroveň. Zmení 2 USB-C porty na 8 najpotrebnejších, ako napríklad: Thunderbolt 3, USB-C, 3x USB-A, HDMI, čítačka kariet SD a microSD. Port Thunderbolt 3 vám umožní pripojiť jeden 5K alebo dva 4K monitory k vášmu MacBooku pri zachovaní plynulého 60 Hz obrazu. Stanica Connect60 predstavuje nielen viac portov, ale aj rýchlosť prenosu dát až 40 GBps. Vďaka nemu môžeme zobraziť obraz v skvelom rozlíšení, rýchlo sťahovať vety a fotografie a pripojiť k notebooku ďalšie zariadenia. Pôjde o hit vianočných darčekov pre všetkých používateľov MacBookov, ktorí chcú naplno využiť svoje vybavenie.

3. GC Ray káble

Každý z nás musel dlho hľadať v tme koniec kábla. Vďaka GC Ray sa na tento problém čoskoro zabudne. Moderné káble od Green Cell sú vybavené špeciálnymi osvetlenými koncovkami, ktoré vám umožnia pripojiť zariadenie za každých podmienok. GC Ray podporuje najpopulárnejšie technológie rýchleho nabíjania ako: Quick Charge 3.0, GC Ultra Charge, Samsung AFC alebo Huawei FCP/SCP. Vďaka opleteniu z odolného polypropylénu vo forme šnúrky je kábel navyše chránený proti oderu a ohnutiu.

2. Zdroj nabíjania GC Charge Source 3

Nabíjačka, ktorá nahradí všetky ostatné, ktorá bude skvelá ako darček k sviatkom. V dnešnej dobe je bežné používať niekoľko zariadení denne – máme notebooky, telefóny, konzoly či čítačky elektronických kníh. GC Charge Source 3 rozhodne uľahčí každodenné používanie – môžeme zabudnúť na hromadu napájacích adaptérov a nahradiť ho jednou malou, ľahkou a štýlovou nabíjačkou.

1.Green Cell PowerPlay10S

Štýlová power banka, ktorá poskytne až 36 ďalších hodín prevádzky pre pripojené zariadenia. Vďaka portom USB-C Power Delivery 18 W a dvom portom USB-A Ultra Charge sa telefón a zariadenia ako iPad Pro alebo Nintendo Switch nabijú okamžite. Powerbanka je veľmi bezpečný darček – telefón používa každý bez ohľadu na vek a potrebuje k nemu energiu. Ide o originálny projekt od Green Cell rozšírený o najnovšie technologické riešenia. Vďaka tejto powerbanke získajú používatelia výhodu v každej oblasti. Vďaka malým rozmerom a hmotnosti si PowerPlay10s môžete vziať kamkoľvek so sebou a mať vždy po ruke injekciu čerstvej energie pre vaše zariadenia.

Ako si vybrať elektronické zariadenie

Vianočný darček?

Často nevieme, kde začať hľadať darček. Zdá sa nám, že človek, ktorého chceme obdarovať, už má všetko. Niekedy naozaj nepoznáme jej vkus. Tiež máme pocit, že ďalší hrnček alebo parfum nie je to, čo by malo byť na zozname darčekov.

Vzdajme sa teda štandardných nápadov na  vianočné darčeky a vyberme si niečo elektronické!

Ak chceme mať istotu, že darček bude hitom, oplatí sa pri výbere dodržiavať niekoľko jednoduchých pravidiel:

  • Sústreďme sa na kvalitné veci! Pred kúpou si overme základné technické parametre a názory, ktoré o nami vybranej elektronickej vychytávke vieme zistiť.
  • Pamätajte, že známa značka nie je zárukou vysokej kvality vybavenia. Preto si pred kúpou darčeka na Vianoce zistime o vybranom modeli čo najviac. Preverme si možnosti reklamácií a vrátenia na mieste, ktoré si vyberieme.
  • Počas sviatkov je dôležitá dobrá atmosféra. Aby ste sa vyhli darčekom, ktoré spôsobujú problémy (napr. nefungujú), oplatí sa objednať zariadenie v dostatočnom predstihu a otestovať ho.
  • Zamyslime sa nad tým, čo má rád človek, ktorého chceme obdarovať. Potom bude pre nás jednoduchšie vybrať ten správny vianočný darčekElektronickou novinkou pre tých, ktorí radi cestujú, sú napríklad cestovné adaptéry, ktoré sa prispôsobia každej zásuvke. Milovníkov čítania poteší extra batéria alebo nové puzdro s lampou na čítačku.
  • Ak neviete, na čo staviť, dobrý nápad na darček je niečo univerzálne. Najlepším darčekom je potom powerbanka, ochranné sklo na displej smartfónu alebo nástenná nabíjačka.

Ideálny darček na Vianoce?

Vianoce sú špeciálny čas. Všetci sa snažíme urobiť radosť svojim blízkym. Čo ich najviac poteší? Hrnček s vianočným stromčekom, súprava kozmetiky či šperkov sú darčeky, ktoré aspoň raz dostal každý z nás. Určite oveľa väčší dojem na každého – od dieťaťa, cez priateľa, až po partnera – urobí elektronický vianočný darček.

Tento typ darčeka bude fungovať v mnohých situáciách. Poteší nielen pri vybratí spod vianočného stromčeka, ale poslúži počas sviatkov, času na zábavu či prácu.

Nami prezentované návrhy vám určite umožnia diverzifikovať vianočný balíček a urobiť skutočné potešenie pre príjemcov. Pozývame vás na vianočné nákupy!