Spoločnosť Green Cell na jar predstavila svoj najnovší produkt – batériu pre elektrobicykle, ktorá je inštalovaná v továrni neďaleko Krakova. Zistite, čím je GC PowerMove iný, a dozvite sa viac o batériách pre e-bicykle.

Obľúbenosť elektrobicyklov sezónu od sezóny rastie. Preto musíme posledné slnečné dni, bez dažďu, využiť na pohyb na čerstvom vzduchu. 

Energia na dlhé vzdialenosti - batéria pre e-bike od Green Cell

GC PowerMove je batéria pre e-bike, ktorá sa montuje na rám. Je vybavený systémom BMS, ktorý riadi nabíjanie a návrat energie počas jazdy. Batéria má kapacitu 14,5 Ah a napätie 36 V - je kompatibilná s motormi s výkonom 250 W. PowerMove si zachováva svoju pôsobivú kapacitu aj po 700 nabíjacích cykloch. Batéria tiež zaručuje dojazd 60 až 130 km v závislosti od zvoleného asistenčného režimu.

powermove batéria pre ebike

Kvalita od Green Cell

GC PowerMove je prvá batéria pre elektrický bicykel, ktorá bola zmontovaná v poľskom závode Green Cell. Batériu navrhol skúsený R&D tím, ktorý vybral komponenty od overených dodávateľov a vykonal podrobné testy. Preto je záruka PowerMove dlhá až 24 mesiacov. 

powermove batéria pre ebike

Sada obsahuje napájací zdroj, montážnu lištu (so skrutkami) a dva kľúče na zámok proti krádeži. 

Batériu je možné zakúpiť v našom internetovom obchode.