Predstavujeme vám najnovšie úložisko energie od spoločnosti Green Cell. GC PowerNest je zariadenie, ktoré vám umožní byť viac nezávislý od elektrickej siete a zvýšiť ziskovosť vašej fotovoltaickej inštalácie. Preverme si, čím sa vyznačuje a pre koho je určený.

Využite svoju energetickú rezervu s PowerNest od Green Cell

Zariadenie vzniklo ako reakcia na rastúce potreby používateľov, ktorí chcú naplno využiť potenciál svojej fotovoltaickej inštalácie. PowerNest umožňuje uchovávať vyrobenú energiu a využívať ju kedykoľvek počas dňa alebo noci. 

Toto riešenie znamená, že viac čistej energie zostane doma a zníži sa potreba jej „napájania“ do elektrickej siete, čo je spojené s nepriaznivými stratami. Je to veľmi dobrý spôsob, ako efektívne riadiť energiu a stať sa nezávislým od siete!

gc powernest energy storei

GC PowerNest – ako to funguje a ako dlho vydrží ukladanie energie?

Princíp činnosti zariadenia je jednoduchý. Počas dňa sa články dobijú vďaka fotovoltaickej inštalácii a naakumulovanú energiu je možné kedykoľvek využiť. Jedno zariadenie poskytuje kapacitu 5 kWh a 5 kW energie uloženú v bezpečných LiFePO4 článkoch, čo zaručuje:

  • 3 dni prevádzky chladničky (1400 W za deň)
  • viac ako 82 hodín prevádzky televízora (60 W)
  • 150 nabití tabletu
  • alebo 6,5 hodiny prevádzky práčky (1000 W)

PowerNest tak umožňuje efektívnejšie využitie energie z fotovoltaickej inštalácie, ale je aj stabilným zdrojom energie v prípade núdze. 

Úložisko energie GC PowerNest

Pripravený pracovať

PowerNest od Green Cell je prispôsobený na prácu s meničmi najpopulárnejších výrobcov vrátane: Schneider Electric, SMA, Goodwe, Growatt, Victron. Navyše si ho môžete prispôsobiť vlastným potrebám a prepojiť až 8 zariadení medzi sebou, vďaka čomu získate 40 kWh. 

 

Cena zariadenia je 3 598,80€ - môžete si ho objednať v  našom obchode.