3 nápady na elektronický darček na MDŽ

mdz 0603

Medzinárodný deň žien sa blíži a vy stále neviete, akým darčekom obdarovať svoju polovičku, sestru alebo mamu? 

Stavte na originalitu

Čokolády a kvety sú dobré klasické riešenia, ale časom môžu... začať nudiť. Tu je zoznam 3 vychytávok, ktoré určite potešia každého fanúšika technologických noviniek! 

1. GC Connect, rozbočovač 7 v 1

Je žena, ktorú chcete obdarovať skutočným orlom multitaskingu? Na špeciálne úlohy bude určite potrebovať multifunkčný rozbočovač. A presne vieme, kde ho hľadať!

GC Connect je Hub vybavený 7 portami, čo je skvelé riešenie pre každého, kto si váži čas a rád robí niekoľko vecí naraz. K zariadeniu môžete pripojiť monitor, myš, pero alebo externý disk, ako aj nabíjať notebook, ultrabook alebo smartfón – v akejkoľvek konfigurácii!

2. Vrecková nabíjačka GC PowerGaN 33W

Plánujete spoločný výlet a viete, že budete veľa chodiť pešo? Máme niečo, čo by sa jej mohlo páčiť!

Odporúčame GC PowerGaN 33W, ľahkú nástennú nabíjačku, ktorá sa zmestí do vrecka! Nabíjačkou môžete nabíjať nielen telefón, ale aj slúchadlá, tablety alebo notebooky. Toto riešenie je ako stvorené na stretnutia na poslednú chvíľu alebo výlety mimo mesta, kde nám záleží na ľahkom batohu

A ak máte záujem o niečo výkonnejšie, pozrite sa na nabíjačku GC PowerGaN 65W.

3. Štartér do auta od Green Cell

Ukážte svojej blízkej, že vám záleží na jej bezpečnosti tým, že jej darujete inovatívny štartér do auta! 

GC PowerBoost je skutočným potešením pre automobilových fanúšikov. Má 3 USB porty a má kapacitu až 16000 mAh, vďaka čomu skvele poslúži aj ako powerbanka. Štartér je vodotesný a má vstavanú baterku, čo z neho robí nevyhnutné zariadenie pre každú núdzovú situáciu na ceste, ktorá môže nastať. Navyše je ľahký!

GC PowerBoost je dokonalým doplnkom do zbierky každého automobilového a technologického nadšenca.