Aký darček ku Dňu žien? – poradíme

deň žien 3.3.

Ak neviete, aký darček ku Dňu žien darovať výnimočnej žene vo svojom živote – ponáhľame na pomoc! Pozrite si naše odporúčania a nechajte sa inšpirovať!

8. marec je dňom, ktorý oslavuje krásu, silu a odvahu každej ženy. Je to skvelá príležitosť ukázať každej žene, ako veľa pre nás znamená a oceniť osobitnú úlohu, ktorú zohráva v našich životoch. Využime tento deň na to, aby sme jej dali špeciálny darček, niekedy aj malé gesto znamená veľa.

Tu sú naše návrhy na jedinečné elektronické darčeky ku Dňu žien: 

  1. Powerbanka - ideálna pre tých, ktorí sú neustále v pohybe a potrebujú neustále napájanie svojich zariadení! V našom internetovom obchode nájdete powerbanky rôznych kapacít, od  10 000 mAh, 20 000 mAh až po  26 800 mAh.



  2. Sieťová nabíjačka GaN - každá žena, ako vieme, má toho v kabelke veľa. Darujte jej malú a šikovnú vychytávku, aby mala ľahký prístup k energii, nech je kdekoľvek. GC PowerGaN je rýchlonabíjacia, kompaktná a bezpečná nabíjačka, ideálna pre ženu, ktorá rada šetrí miesto v kabelke, a je na výber v dvoch farbách.

    powergan USB nabíjačka

    Pre náročnejších odporúčame nabíjačku GC PowerGaN 65 W s 3 portami (2x USB-C a 1x USB-A), vďaka ktorej rýchlo nabijete 3 zariadenia súčasne. 

    Alebo GC PowerGaN 33 W, miniatúrna nabíjačka s USB-C portom, ktorá prekvapí veľkosťou a výkonom.



  3. Multifunkčný HUB - ideálny pre ženu znalú technológie, ktorá oceňuje organizáciu a multifunkčnosť! Náš návrh: adaptér GC Connectrozbočovač 7v1 (1x USB-C Power Delivery, 3x USB-A, 1x HDMI 2.0, 1x SD UHS-I, 1x microSD).



  4. Batéria na elektrobicykel - uľavte jej na ceste do práce na bicykli alebo na obľúbené fitness hodiny, nechajte sa zlákať prestavbou bicykla na elektrický a ona vám bude večne vďačná!
    Odporúčame GC PowerMove - batériu navrhnutú a zmontovanú v Poľsku, dostupná v 3 variantoch.

    typy batérií pre e-bicykle

Veríme, že vhodne zvolený darček ku Dňu žien prinesie veľa úsmevu a radosti.

Všetkým ženám prajeme výnimočný deň naplnený láskou, medzi blízkymi. Ste skutočnou inšpiráciou pre nás všetkých! Veľa čerstvej energie!