pracovná cesta

Úspech služobných ciest do značnej miery závisí od elektronického vybavenia, ktoré počas nich máte. Ak často cestujete s notebookom, telefónom alebo iným mobilným zariadením, viete, aké dôležité je, aby ste sa na ne mohli neustále spoľahnúť. Nechcete predsa, aby sa vám vybil počítač, keď prezentujete veľmi dôležitú prezentáciu. Preto vám pomôžeme doplniť elektronický toolbox, vďaka ktorému sa aj  počas služobných ciest vyhnete problémom!

V tomto článku sa dozviete:

  • akým problémom sa vďaka správnemu príslušenstvu môžete vyhnúť ,
  • aké vybavenie by malo byť súčasťou vybavenia vašej firmy,
  • čo treba zvážiť pri výbere power banky a nabíjačky.

4 problémy vyplývajúce z nedostatku vybavenia počas pracovnej cesty

1. Záverečné prípravy

Ak patríte k ľuďom, ktorí majú radi všetko pripravené v dostatočnom predstihu, pracovné cesty musia byť pre vás stresujúce. Predsa len, toto sú časy, keď treba veľa vecí rýchlo zorganizovať. Môžete čeliť meškaniam dopravy, stratiť sa v cudzom meste alebo niečo zabudnúť vo svojom hoteli. To všetko robí každú chvíľku, keď máte možnosť sadnúť si s notebookom na kolenách a venovať sa svojim povinnostiam, neoceniteľnú.

Na prácu a organizáciu si nájdete čas napríklad pri cestovaní. Počas sedenia vo vlaku, autobuse alebo lietadle môžete svoj notebook dobre využiť na pokojnú prípravu na prezentáciu alebo akúkoľvek konverzáciu. Podmienkou je samozrejme batéria , ktorá vydrží niekoľko hodín prevádzky počítača bez nabíjania. Ak sa chcete dodatočne chrániť v prípade jeho vybitia, vždy môžete investovať do priestrannej powerbanky pre notebook.

pracovať na služobnej ceste

2. Zaťažujúce hľadanie miesta na prácu

Pracovné cesty si často vyžadujú improvizáciu a nezaručujú taký komfort, o akom by ste mohli snívať. To znamená, že do práce prídete napríklad v spomínanom vlaku alebo do kaviarne niekde v meste. Akékoľvek miesto bude dostatočne dobré, pokiaľ bude váš notebook schopný pracovať bez napájania striedavým prúdom. Elektrickú zásuvku, do ktorej môžete nabíjačku pripojiť, nenájdete všade.

Skúste sa teda pripraviť tak, aby vaše možnosti neboli závislé od dostupnosti elektriny. Postarajte sa o svoj vlastný prenosný zásobník energie a kdekoľvek skončíte – či už na letisku alebo na stanici – získate slobodu a pohodlie pri práci.

3. Nie je čas na nabíjanie zariadenia

Počas služobnej cesty môžete mať veľa stretnutí pri ktorých budete potrebovať svoj notebook alebo mobil. Medzi rôznymi stretnutiami si ani nevšimnete, kedy sa ich baterky vyčerpajú. Neustály zhon a intenzívne používanie batériám neprospieva, preto sa oplatí využiť každú chvíľu na ich nabitie. Samozrejme, nie každá miestnosť, v ktorej sa nachádzate, bude ponúkať možnosť pripojenia k zásuvke. Preto je určite lepšie staviť na odolné batérie a solídnu powerbanku s funkciou rýchleho nabíjania.

podnikateľ pracujúci v kaviarni

4. Žiadne internetové pripojenie

Veľmi dobre viete, že pri cestovaní – vrátane služobných ciest – sa musíte príliš často spoliehať na Wi-Fi. Hotspoty sú dostupné na mnohých verejných miestach, ale často sú nevyhovujúce. Niekedy nefungujú správne, inokedy sú časovo obmedzené alebo majú slabé pokrytie. V takýchto prípadoch prichádza na pomoc smartfón s funkciou tetheringu. Mobilný hotspot poskytuje vynikajúcu kvalitu pripojenia k sieti, ktorá závisí len od dosahu vášho operátora.

Bohužiaľ, režim hotspot zaťažuje batériu telefónu, čo urýchľuje proces vybíjania. Ak chcete využívať mobilný internet na notebooku bez nervov, zaobstarajte si  powerbanku pre váš smartfón Kapacita 10 - 20 mAh je dostatočná na to, aby vám zaručila ďalších niekoľko desiatok hodín práce.

symbol wi fi

Elektronika na služobnej ceste - čo potrebujete?

Ako vidíte, notebook a telefón nie sú jediné zariadenia, ktoré musíte mať so sebou na služobnej ceste. Niekedy vás sklame, ak si nekúpite priestranné power banky a rýchle napájacie zdroje. Zoznámte sa teda s naším sortimentom a vyberte si produkty, ktoré vám umožnia nabíjať elektroniku, nech už vás práca zavedie kamkoľvek. Na čo sa zamerať pri ich výbere?

Keď investujete do batérie notebooku, dbajte na to, aby zodpovedala modelu vášho počítača. Napätie batérie a riadiaca elektronika by mali zabezpečiť plnú kompatibilitu s notebookom. Samozrejme netreba zabúdať ani na otázku kapacity – čím je jej hodnota vyššia, tým dlhšie počítač pobeží bez dobíjania.

Kapacita bude tiež najdôležitejším kritériom pri výbere powerbanky. Oplatí sa vybrať aj model s funkciou rýchleho nabíjania. Batériu notebooku a telefónu vďaka tomu dobijete behom chvíľky!

V našej ponuke nájdete aj efektívne napájacie zdroje, ktoré dokážu nahradiť nabíjačky dodávané k notebookom. Zohrievajú sa oveľa pomalšie a vyznačujú sa dlhšou životnosťou. Odporúčame vám zoznámiť sa s ponukou, ktorá je k dispozícii na našej webstránke – každý tam nájde zariadenia a príslušenstvo, ktoré potrebuje.