GC PowerBoost, najnovší štartér do auta od Green Cell, je teraz k dispozícii!

powerboost 301122

GC PowerBoost je štartovacie zariadenie a powerbanka vybavená niekoľkými doplnkovými funkciami. Poďme sa na tento produkt pozrieť bližšie a uvidíme, v akých podmienkach môže mať GC PowerBoost cenu zlata. 

V tomto článku sa dozviete:

  • akými funkciami je GC PowerBoost vybavený,
  • prečo bude GC PowerBoost obzvlášť užitočný pred nadchádzajúcou zimou.

Spoločnosť Green Cell je známa tým, že používateľom poskytuje najfunkčnejšie a najuniverzálnejšie riešenia. Preto sú v ponuke značky multifunkčné USB nabíjačky, power banky, ale aj batérie a napájacie adaptéry pre notebooky a telefóny. Tam, kde je to možné, sa Green Cell snaží ponúkať doplnkové funkcie, ktoré uzatvára v jednom zariadení. To všetko pre maximalizáciu využiteľnosti produktu a zlepšenie komfortu používania. To isté platí pre najnovší GC PowerBoost, štartovacie zariadenie do auta. Pozrime sa, čo dokáže!

štartér do auta gc powerboost

Najnovší štartér do auta od Green Cell 

GC PowerBoost je mobilné štartovacie zariadenie - bez problémov naštartuje vybitú batériu osobných áut aj mnohých modelov dodávok. Disponuje článkami s kapacitou 16 000 mAh a zaručuje špičkový prúd 2 000 A. Inými slovami, zariadenie naštartuje štandardný motor osobného auta až 30-krát.  GC PowerBoost je možné použiť aj ako nabíjačku. Umožňuje nabíjanie batérie elektrinou zo zásuvky alebo vlastných článkov. Vďaka vstavanému OLED displeju môžete jednoducho skontrolovať najdôležitejšie parametre, ako je prevádzkový režim, stav nabitia alebo napätie zariadenia. 

štartér do auta gc powerboost

Jedno zariadenie - niekoľko funkcií

GC PowerBoost je tiež powerbanka. Zariadenie má 3 porty vrátane dvoch USB-A (18W) a USB-C PD (60W). Umožňuje napájať až 3 zariadenia súčasne. Je to mimoriadne užitočná funkcia pre všetkých cestovateľov – a tých, ktorí sa pohybujú najmä po meste, ako aj tých, ktorí sa vydávajú na ďalšie trasy. Nie vždy zabúdame nabíjať zariadenie cez elektrickú zásuvku a často k nemu nemáme ľahký prístup. Preto si prídavná powerbanka do auta určite nájde vhodné uplatnenie. 

Produkt od Green Cell je vybavený baterkou. Ide o doplnkový zdroj osvetlenia pri kolízii alebo keď sa potrebujete pozrieť pod kapotu auta. 

štartér do auta gc powerboost

Prekvapí zima vodičov aj tento rok?

Zima na Slovensku je trochu ako španielska inkvizícia – nikto to nečaká – hlavne vodiči. Okrem upchatých ciest, keď prídu chladnejšie teploty, je pre mnohých z nás hlavnou starosťou, či vôbec vyjdeme z garáže alebo parkoviska. Vybitá batéria je nočnou morou – v každom scenári a v každom prípade. Takže možno stojí za to premýšľať o riešení.

V takýchto situáciách príde vhod pomocný štartér do auta, ktorý vám umožní naštartovať auto s vybitou batériou. Samozrejme, nie je to liek na všetky problémy auta – príčina problémov s batériou môže byť oveľa závažnejšia. Namiesto toho sa sústredíme na tie situácie, kedy motor nereaguje kvôli vybitej batérii.

Stojí za to premýšľať o zariadení, ako je GC PowerBoost. Môže nám pomôcť v krízových situáciách a zachrániť nejedno mrazivé rána.