Novinka od Green Cell - USB nabíjačka PowerGaN 65 W práve v predaji!

gc-powergan 2502

Multifunkčná, kompaktná, ideálna na cesty. Najnovšia nabíjačka od Green Cell je práve v predaji! Zistite, čím PowerGaN 65W vyniká.

Power.rar = PowerGaN

Nabíjačka využíva technológiu GaN. Komponenty vo vnútri zariadenia sú vyrobené z nitridu gália - nahradenie kremíka ním umožnilo väčší odvod tepla. To znamená, že komponenty môžu byť usporiadané bližšie k sebe a nabíjačka je konečne oveľa menšia ako iné zariadenia tohto typu s podobným výkonom.

powergan USB nabíjačka

Funkčnosť

GC PowerGaN 65W je nástenná nabíjačka, ktorá je vybavená 3 portami na rýchle nabíjanie s celkovým výkonom 65 W. Má 2 porty USB-C (Power Delivery), ktoré jednoducho napájajú najnovšie zariadenia, napr. MacBook Pro, DELL XPS alebo Nintendo. Okrem toho má PowerGaN port USB-A Ultra Charge, ktorý bude užitočný pre okamžité napájanie telefónu, slúchadiel a akéhokoľvek iného kompatibilného zariadenia. Port USB-A obsahuje technológiu rýchleho nabíjania Apple A.4A, QC 3.0, Huawei FCP a Samsung AFC.

usb nabíjačka

Nabíjačka PowerGaN 65 W od Green Cell

Zariadenie bolo navrhnuté tímom Green Cell R&D. Vďaka početným testom vytvorených prototypov sa ponuka značky rozšírila o nabíjačku, ktorá je prispôsobená potrebám užívateľa, vyznačuje sa širokou kompatibilitou a jednoduchým premysleným dizajnom.

PowerGaN 65 W je ideálny pre domácnosť, kanceláriu a cestovanie. Zariadenie je už dostupné na našej stránke - KLIKNITE.