Výmena batérie v robotickom vysávači

Ako vymeniť batériu vo vysávači Roomba?

blog robot1

Robotické vysávače už dávno nie sú víziou prevzatou zo sci-fi filmov, ale každodennou súčasťou života stále väčšieho počtu súčasných spotrebiteľov. Moderné roboty, ako je Roomba, sú schopné oslobodiť nás od potreby používania starého vysávača. Robotický vysávač povysáva a poumýva sám, aj keď nie je nikto doma.

Vďaka špecializovaným aplikáciám môžete nastaviť trasu, režim, výkon a čas, kedy má vysávač vykonať svoju prácu. V konečnom dôsledku jediné čo je potreba spraviť, je stlačiť jedno tlačidlo, aby ste po návrate z práce domov našli dokonale vyčistený byt.

blog robot2

Vysávače ako je Roomba sa vyznačujú účinnosťou a výkonom, ale ich zabudované batérie sa časom opotrebujú. Keď sa batéria používa, stráca kapacitu a robotický vysávač začína tráviť viac času v dokovacej stanici. Výmena batérie dokáže v robotickom vysávači vdýchnuť nový život. Výmena nie je komplikovaná, ako môžete vidieť na obrázku nižšie. Celý proces netrvá dlhšie ako pár minút a môžete ho spraviť v pohodlí u vás doma.

Výmena batérie krok za krokom:

  1. Obráťte vysávač
  2. Odskrutkujte skrutky, ktoré držia kryt batérie a kefy
  3. Vyberte batériu (ak je dodatočne pripevnená, odskrutkujte skrutky)
  4. Vložte novú batériu (logom nahor)
  5. Zaskrutkujte kryt batérie a kefy

 blog robot3

A to je všetko! Ako vidíte, výmena batérie vo vysávači nie je vôbec náročná. Hneď na to sa robotický vysávač vráti k plnej účinnosti. Ak hľadáte náhradné batérie do vysávačov, nech sa páči zoznámte sa s našou ponukou.