Zbaľte si batožinu múdro a pomocou súprav Green Cell!

cestovanie 3105

Balenie na cestu je stresujúce samo o sebe. Musíte si pamätať na to, čo všetko si so sebou zobrať!
Navyše sme veľmi často limitovaní povolenou kapacitou batožiny. V Green Cell myslíme na všetko. Aj o uľahčenie života cestovateľom.

 

Vezmite Green Cell na dovolenku

Bez ohľadu na to, či ide o služobnú cestu alebo dovolenku s rodinou, vždy so sebou berieme množstvo elektroniky – smartfóny, notebooky, fotoaparáty, drony... Každé z týchto zariadení si vyžaduje minimálne nabíjačku. A to je extra položka vo vašej batožine. S ohľadom na cestovateľov uvádzame do letnej ponuky špeciálne balíčky zariadení Green Cell. Existuje až päť rôznych variantov v závislosti od vašich potrieb a vybavenia, ktoré máte. 

 

Súprava na každú príležitosť

Nezáleží na tom, či ste majiteľom iPhonu, MacBooku alebo milovníkom Androidu. Nezáleží na tom, či potrebujete jednu alebo dve nabíjačky, prípadne sadu na nabíjanie a skladovanie energie. Spomedzi viacerých variantov si určite vyberiete niečo pre seba. Pripravili sme sady určené na dlhé cesty, na cestovanie s rodinou, ktorej členovia majú rôzne zariadenia, sadu pre ťažko dostupné zdroje energie alebo dve rôzne sady pre používateľov IOS. Každá súprava je zabalená v praktickom a ergonomickom kufríku, ktorý chráni zariadenie pred poškodením. 

Prečítajte si naše predošlé články na túto tému.