Získajte príspevok na obnovu vášho rodinného domu

obnova domov 0506 2

Obnova rodinných domov môže pomôcť v boji s klimatickou a energetickou krízou. Táto iniciatíva je motivovaná nielen potrebou zlepšiť energetickú efektívnosť a znížiť emisie, ale aj ochranou životného prostredia.

Využívanie neefektívnych zdrojov tepla má negatívny dopad na životné prostredie. Mnoho domov postavených pred rokom 2013 nespĺňa súčasné štandardy energetickej náročnosti a predstavuje veľkú záťaž pre životné prostredie. Avšak investície do znižovania emisií môžu priniesť mnoho výhod. Okrem znížených účtov za energie sa očakáva aj zhodnotenie majetku, zlepšenie kvality života a zdravia obyvateľov.

Ako získať príspevok na obnovu domov?

  • Prvým krokom je podanie žiadosti prostredníctvom online formulára, ktorý sa nachádza na tejto stránke.
  • Pred vyplnením žiadosti o poskytnutie príspevku si overte, či spĺňate podmienky a máte požadovanú dokumentáciu.
  • Prečítajte si viac o tomto programe a o krokoch, ktoré predchádzajú úspešnému získaniu podpory.

obnova domov 0506

Čo robiť, keď ste príspevok získali?

Pozrite si našu ponuku produktov, ktoré vám môžu pomôcť s energetickou krízou.
Vďaka spôsobu fotovoltiky si môžete vyrobiť elektrinu pomocou solárnych panelov, kde použijete a premeníte slnečnú energiu na elektrickú energiu.
Na dodávanie nepretržitej energie slúži aj Solárny invertor menič, s ktorým sa môžete zoznámiť v našom predošlom článku - Fotovoltický menič, čo to je, na čo slúži, ako si vybrať.

gc powernest

Pre správne fungovanie, budete potrebovať aj fotovoltickú batériu, ktorá vo fotovltickej inštalácii zohráva dôležitú úlohu. Vďaka tejto batérii je možné vyrobenú energiu zbierať a skladovať. V predošlom článku vám radíme, ako si vybrať tú správnu.

Žiadosti prebiehajú v niekoľkých výzvach. Preto nepremeškajte tú ďalšiu a požiadajte si o príspevok na stránke www.obnovdom.sk.