V tomto článku sa dozviete:

  • prečo sa powerbanka stane vaším novým najlepším priateľom
  • prečo môžete mať problémy s nabíjaním telefónu v Mexiku
  • a čo si zobrať, ak sa chystáte cestovať autom.

Asi každý z nás aspoň raz v živote mal chuť všetko zahodiť a ísť niekde ďaleko preč. A niektorí ľudia to aj tak robia! Bez ohľadu na to, či plánujete dovolenku na poslednú chvíľu a čakáte na najlepšiu ponuku cestovnej kancelárie, alebo len chcete odísť a oddýchnuť si, váš domov musí mať pár vychytávok, ktoré by v kufri nemali chýbať.

V prvom rade – powerbanka

Vybitý telefón je naozaj zlá vec. Okrem toho, že si na svoj Instagram nenahráte pekné fotky, je mimoriadne dôležité mať počas cesty nabitú batériu v telefóne. Potrebný trvalý prístup k mapám či možnosť nadviazania kontaktu v prípade núdze sú veci, s ktorými sa môžete raz dva stretnúť kdekoľvek. Platby mobilom sú navyše čoraz populárnejšie, preto sa vždy oplatí mať náhradnú batériu a jednoducho si zaplatiť lístok či návštevu reštaurácie.

prázdninové vychytávky

Na každý výlet sa preto oplatí vziať si so sebou powerbanku. Poskytne dodatočný zdroj energie pre vaše zariadenia, vďaka čomu zostanete v neustálom kontakte a vyhnete sa mnohým nepríjemným situáciám spôsobeným vybitým telefónom. Odporúčame powerbanku Green Cell PowerPlay10S, ktorá sa skvele hodí ako na jednodňový výlet, tak aj na dlhšiu dovolenku. 

Zostaňte v spojení a... prineste si adaptér so sebou!

Ak sa chystáte o kúsok ďalej a čoskoro budete popíjať drinky na krásnej mexickej pláži, môžeme len povedať: takto treba relaxovať! Pred takouto cestou sa však oplatí zistiť, či si budete môcť svoje zariadenia aj na hoteli. Na svete existuje niekoľko typov zásuviek a možno budete potrebovať špeciálny adaptér. Našťastie – máme na to dobré a mimoriadne univerzálne riešenie.

gadgety na výlet


Adaptér Green Cell TripCharge bude fungovať vo viac ako 150 krajinách. Umožní vám pripojiť zariadenia k zásuvkám, ktoré majú rôzne štandardy zástrčiek. Okrem toho je vybavený dvoma portami: USB-A a USB-C. Kde sa vám to bude hodiť? Okrem iných v Mexiku, Veľkej Británii, na Cypre a v Spojených arabských emirátoch. Je ľahký, skladný a určite vám nezaberie veľa miesta v kufri.

Dovolenkové vychytávky, ktoré treba mať na pamäti: nabíjačka do auta

Už sme vám povedali, na čo myslieť, ak sa chystáte na ďalšiu cestu a aké zariadenie sa vám bude hodiť za každých okolností. Vieme však, že za oddychom nemusíte utekať na iný kontinent, preto stojí za zváženie aj to, čo budete potrebovať počas dovolenky, na ktorú sa môžete vydať ... autom.

Či už máte 12 hodín jazdy alebo len 30 minút, svoje zariadenia môžete ľahko vystaviť rýchlemu úbytku energie. Väčšina z nás používa navigáciu v telefóne a náhle zastavenie trasy pre slabú batériu je skôr situáciou, ktorej by sme sa chceli vyhnúť. Nezabúdajme ani na hudbu, ktorú radi ovládame a ochotnejšie ju počúvame cez obľúbené aplikácie. Okrem toho môžu cestujúci rýchlo vybiť svoj telefón pri hraní hier alebo prehliadaní sociálnych sietí. Našťastie máme riešenie tohto problému!

prázdninové vychytávky

Autonabíjačka Green Cell PowerRide dokáže napájať až 3 zariadenia súčasne. Navyše disponuje funkciou rýchleho nabíjania Ultra Charge, čo znamená, že vaše telefóny, tablety a ďalšie zariadenia sa môžu nabíjať až 3,5-krát rýchlejšie! Znie to dobre? 

Tu sú – 3 spoľahlivé dovolenkové vychytávky, ktoré by nemali chýbať vo vašom kufri. A viac informácií o tom, čo si vziať so sebou, nájdete tu: KLIKNITE