Powerbanka

Koľko času je treba obetovať, pri hľadaní zdroja nabíjania nášho telefónu?

Letiská, čakárne, preplnené haly alebo aj napríklad letný festival... všade navôkol je plno ľudí sediacich na podlahe alebo zemi, ktorí si nabíjajú svoje telefóny. Priznávame, tiež sme si tým prešli avšak neskôr sme objavili niečo oveľa praktickejšie a komfortnejšie.

prispevok 2,5,2019

 

Stačilo zakúpiť si výkonnú PowerBanku a už viac sme sa nemuseli hádať o jedinú voľnú zásuvku v čakárni. Začali sme si užívať voľnosť pohybu s mobilom v ruke.

2,5,2019 - 1

Aká powerbanka je vhodná pre moj smartphone?

V našej ponuke môžete nájsť veľa druhov prenosných nabíjačiek rôznych značiek. Taktiež sa odlišujú aj kapacitou. Je len na vás, ktorá bude vhodná a bude vám pasovať či už veľkosťou, cenou alebo dizajnom. Viac sa dozviete v našom predošlom článku o tom, ako si vybrať správnu powerbanku pre váš smartphone.

Kapacita

V prvom rade venujte pozornosť kapacite powerbanky. Povie vám, ako dlho ju môžete používať bez opätovného nabíjania. Prenosné nabíjačky s kapacitou 10000 mAh stačia niekoľkokrát úplne dobiť váš smartphone. Tak si ju môžete vziať so sebou na akúkoľvek cestu, aj keď nemáte prístup k elektrickej energii niekoľko dní.

2,5,2019 - 2

Mobilita a trvácnosť

Ak hľadáte powerbanku, s ktorou sa budete jednoducho a ľahko pohybovať, bolo by vhodné aby nevážila ako tehla. U nás nájdete aj powerbanky, ktoré vážia 200g a rozmerom sú podobné typickému rozmeru smartphonu. Nebudete sa musieť obávať, že bude príliš veľká do príručnej batožiny pretože vám úplne stačí vrecko vo vašich nohaviciach. Pevný obal zaistí bezpečnosť a dlhú životnosť a blikajúce LED diódy vás budú informovať o stave nabitia prenosnej nabíjačky. Teraz už nikdy nebudete musieť opustiť dom s vybitou batériou.