Čo na cestu autom? Zoznámte sa s 3 užitočnými vychytávkami!

výlet autom 1

Ak sa chystáte na výlet, určite sa snažíte zabezpečiť maximálny komfort cestovania. Bez ohľadu na to, aká dlhá trasa vás čaká, oplatí sa porozmýšľať nad kúpou príslušenstva, ktoré bude dobre fungovať ako počas cesty, tak aj pri každodennom používaní. Zoznámte sa s 3 vychytávkami, ktoré by nemali chýbať vo vašej výbave!

Už žiadne hádky o nabíjačke – zoznámte sa s GC PowerRide

Bojíte sa, že sa vybijú telefóny všetkých pasažierov skôr, ako dorazíte do cieľa? Smartfóny sú totiž skutočné centrá zábavy, ktoré nás dokážu pohltiť na pekných pár hodín. Našťastie máme dobré riešenie na večný problém nedostatku kapacity na nabíjanie telefónu počas jazdy!

 výlet autom 2

Nabíjačka Green Cell PowerRide sa bude hodiť nielen na výlety - táto vychytávka sa navyše veľmi hodí aj na každodenné používanie. Má tri porty USB-A Ultra Charge 18W s celkovým výkonom 54W. To znamená, že môžete nabíjať až 3 rôzne zariadenia súčasne, 3,5-krát rýchlejšie ako zvyčajne. Takže na hádky o tom, kto je na rade s nabíjaním telefónu, sa zabudne. 

Dodatočné nabíjacie káble

Za mimoriadne praktické považujeme mať náhradné nabíjacie káble. Jeden doma - druhý v aute. Týmto spôsobom znížite riziko straty kábla. Navyše z času na čas zabudneme zobrať so sebou nabíjačku a potom máme problém. Je však veľmi jednoduché ho čiastočne odstrániť – poskytnutím ďalšej podpory.

výlet autom 3

Ak teda hľadáte ďalšie káble pre váš telefón alebo iné zariadenie, máme dobrú správu – máme ich dosť! Single, súpravy a dokonca aj káble s podsvietením! Stačí sa zoznámiť s našou ponukou a vybrať si to najlepšie riešenie pre vás.  

A ak potrebujete viac energie...

Na dlhšie cesty a výlety si so sebou väčšinou berieme doplnkové vybavenie – napríklad tablet alebo notebook. Dodatočný zdroj energie by sa preto mal nájsť aj v našom aute. Tu prichádza na pomoc menič - zariadenie, ktorého úlohou je meniť jednosmerné napätie z autobatérie (alebo zásuvky zapaľovača) na striedavé. Zjednodušene povedané, prevodník nie je nič iné ako prenosná zásuvka.

výlet autom 4

Menič Green Cell  má okrem napájacích zásuviek aj USB port, vďaka ktorému môžete nabíjať menšie zariadenia. Je to dobrá voľba, ak potrebujete extra energiu pre notebook, tablet alebo iné elektricky napájané zariadenie. Zoznámte sa s modelmi dostupnými na našej webovej stránke a skontrolujte ďalšie dôvody, prečo  by mal byť menič vo vašom aute. 

Najlepšie je premyslieť si, čo si vziať na cestu autom aspoň týždeň vopred. Možno budete musieť objednať ďalšie vybavenie a odoslanie môže chvíľu trvať.