Plánujete výlet na bicykli? Na čo netreba zabudnúť?

1

Jar je za dverami, a preto je ten správny čas začať plánovať prvé sezónne cyklotúry. Spoznajte vychytávky, ktoré sa vám určite budú hodiť - ako počas jazdy, tak aj na dennej báze. Psst, máme tipy aj pre majiteľov elektrobicyklov!

Využite slnečné lúče na nabíjanie vašej solárnej nabíjačky

Solárna nabíjačka je dokonalým riešením pre všetkých milovníkov praktických a ekologických vynálezov. Môžete ju jednoducho namontovať na batoh a nabíjať svoje zariadenia bez prerušenia jazdy na bicykli!

2

Nabíjačka GC SolarCharge je vybavená 21W fotovoltaickým panelom. Dôležité je, že tento model má ešte jednu mimoriadne užitočnú funkciu: vstavaná powerbanka umožňuje uchovávať energiu. To znamená, že po jej zozbieraní a uskladnení nabíjačky budete môcť svoje zariadenia stále napájať!

Zachyťte úchvatné výhľady

Ak ste majiteľom dronu, veľmi dobre viete, aké úžasné výhľady dokážu zaznamenať. Nádherné zábery, ktoré môžete vďaka nemu zachytiť sú suvenírmi na dlhé roky, vďaka ktorým sa môžete ku vašim spomienkam vrátiť kedykoľvek. Avšak, ak si dron beriete na váš výlet na bicykli, zvážte pre istotu kúpu ďalšej batérie.

3

Majitelia dronov sa často sťažujú na krátky prevádzkový čas ich zariadenia. Preto ponúkame náhradné batérie, a to pre drony od Green Cell. Vyznačujú sa najvyššou kvalitou spracovania a môžeme vám garantovať, že splnia vaše očakávania. Nedovoľte, aby vás vybitie dronu pripravilo o šancu zachytiť tie najlepšie zábery.

Prilba, či powerbanka? Nezabudnite ani na jedno!

Dodatočný zdroj energie pre váš smartfón alebo iné zariadenie môže mať cenu zlata. Na výlete si možno budete chcieť zapnúť navigáciu, prezrieť si sociálne siete alebo niečo odfotografovať. Pri týchto činnostiach sa váš mobilný telefón môže veľmi rýchlo vybiť a nie vždy a všade môžete nájsť miesto na nabíjanie klasickou nabíjačkou.

4

Neviete, ako si vybrať tú správnu bowerbanku? S týmto vám pomôže náš predošlý článok.

Preto je powerbanka dôležitou súčasťou výbavy vášho batohu. Postará sa o vhodnú úroveň nabitia telefónu alebo ďalších zariadení, ktoré na ceste budete potrebovať. Odporúčame powerbanku od Green Cell PowerPlay20, ktorá poskytne až 72 hodín používania navyše. A čo viac, môžete s ňou nabíjať až 3 rôzne zariadenia súčasne.

Chystáte sa na výlet na elektrobicykloch? Nezabudnite si so sebou pribaliť aj nabíjačku!

Chystáte sa cestovať na elektrobicykli? Nezabudnite na nabitie batérie! Ak vás čaká dlhá cesta, dobre si naplánujte vašu trasu a skúste odhadnúť, aký čas bude potrebný na jedno nabitie batérie bicykla. Cestou sa vám môže naskytnúť príležitosť na jej nabitie, preto je dôležité, aby ste si do batohu pribalili aj nabíjačku na váš e-bike.

5

Pred sezónou je dobré skontrolovať aj stav batérie e-biku. Možno zistíte, že výmena batérie zlepší jeho výkon a získate viac hodín jazdy. Ak zistíte, že batéria je v dobrom stave a nevyžaduje výmenu, môžete sa zamerať na to, čím by ste mohli zvýšiť dojazd vášho elektrobicykla.

6

Ak sa chcete dozvedieť viac o elektrobicykloch, môžete si prečítať náš predošlý blog.