Čo si priniesť na lyžovačku? 5 užitočných elektronických zariadení

lyže 1212

Bez ohľadu na to, či sa chystáte na týždňovú, víkendovú alebo jednodňovú lyžovačku, určite vás bude sprevádzať elektronická výbava. Pre zabezpečenie neustáleho prístupu k zdroju energie sa oplatí vziať si so sebou osvedčené zariadenie, vďaka ktorému ľahko nabijete telefón, tablet alebo aj notebook. Zoznámte sa s 5 elektronickými vychytávkami, ktoré sú potrebné počas lyžovačky.

1. Powerbanka, teda šikovný zdroj energie

Powerbanka príde vhod najmä v prípade jednodňovej lyžovačky. Môžete sa stretnúť s malými problémami s prístupom k zásuvke a „rýchlym nabíjaním telefónu“. Poslúži aj tým z vás, ktorí cestujete autobusom alebo vlakom – v týchto miestach je stále ťažké nájsť efektívny zdroj energie. 

Do ruksaku sa teda oplatí vložiť šikovnú powerbanku – pri návrate domov budete môcť pokojne fotiť úchvatné výhľady a počúvať hudbu. Tiež budete mať istotu, že pri platbe smartfónom alebo pri predložení lístka na kontrolu, ktorý ste si kúpili elektronicky, sa batéria náhle nevybije. 

záložný zdroj

Na lyžovačku - a nielen! – odporúčame najmä powerbanku Green Cell GC PowerPlay10s. Výberom tohto modelu získate až 36 hodín prevádzky zariadenia navyše a odolná konštrukcia zaistí bezpečné používanie powerbanky za každých podmienok. PowerPlay10S má tri porty: USB-C Power Delivery 18W a 2 porty USB-A Ultra Charge. Vďaka nim môžete nabíjať nielen svoj smartfón, ale aj iPad či Nintendo Switch. 

2. Extra výkon v aute - nabíjačka GC PowerRide 

Navigácia, zoznam skladieb pripravený špeciálne pre túto príležitosť a všetky druhy aplikácií spustených cestujúcimi - to všetko uľahčuje cestu, ale efektívne znižuje úroveň nabitia používaných zariadení. Aby ste sa vyhli hádkam o zdroji energie a nezničili si tak rodinnú lyžovačku, oplatí sa vybaviť autonabíjačkou. 

Samozrejme, nie hocijaké! GC PowerRide má 3 rýchle USB-A porty s celkovým výkonom 54W. Takže - bude napájať 3 nezávislé zariadenia súčasne - a dokonca 3,5-krát rýchlejšie ako štandard! Ide o ideálne riešenie aj na každodenné použitie – autonabíjačka sa vám bude hodiť ako pri jazde po meste, tak aj na dlhších trasách. 

3. Multi USB nabíjačka – jeden zdroj energie pre všetky vaše zariadenia

Ak sa chystáte na dlhší výlet a plánujete prenocovanie, budete mať možnosť nabíjať svoje zariadenia prostredníctvom klasickej zásuvky. Oplatí sa však ušetriť miesto v batohu, ako aj čas potrebný na nabíjanie viacerých zariadení po sebe. Na pomoc príde multifunkčná USB nabíjačka!

darček do 100 PLN

Nástenná nabíjačka GC ChargeSource 3 nabije až 3 zariadenia súčasne. Vďaka trom rýchlym USB portom s celkovým výkonom 30W môžete napájať kompatibilné zariadenia jedným ťahom. Nabíjačka je vybavená portom USB-A Ultra Charge, ktorý nabije zariadenie až 3,5x rýchlejšie - je to skvelá voľba na cesty, ale dobre poslúži aj doma každý deň.

4. Nabíjačka batérií

Určite máte zariadenia napájané AA alebo AAA batériami. Možno je to hračka pre dieťa, ktorá bez ohľadu na to, kam a na ako dlho idete, musí byť vo vašom inventári. Takže stojí za to odpočítať problémy spojené s vybitými batériami a získať batérie a vyhradenú nabíjačku!

darček do 100 PLN

Nabíjačka GC VitalCharger so sadou batérií (2xAA a 2xAAA) vyrieši problém s vybitými batériami. Batérie je možné dobíjať, a preto je perfektným riešením nielen na výlet, ale aj doma. 

5. Prenosná zásuvka pre milovníkov dobrodružstiev - konvertor do auta

Možno sú medzi vami takí, ktorí plánujú dlhšiu cestu autom, aby mohli využiť čaro zimných športov? Ak je pre vás lyžovačka spojená s potrebou prejsť desiatky či dokonca stovky kilometrov, mali by ste myslieť na to, aby ste si so sebou vzali autokonvertor.

Nejde o nič iné ako o prenosnú zásuvku – konvertor vám umožňuje používať elektrické zariadenia aj mimo zdroja energie. Môžete k nej pripojiť napríklad nabíjačku notebooku a sledovať film pri zastavení a odpočinku alebo napájať kanvicu a vychutnávať si horúci čaj. Prevodníky Green Cell sú navyše vybavené USB portom, vďaka ktorému môžete nabíjať aj menšie zariadenia: smartfóny alebo tablety. 

Bez ohľadu na to, či vaša lyžovačka trvá len niekoľko hodín alebo niekoľko dní – vždy sa oplatí postarať sa o spoľahlivý zdroj dodatočnej energie!